Dnevne sobe po meri

Projektovanje i izrada svih elemenata dnevne sobe po meri

Dnevna soba, kao glavni prostor svake kuće gde se okuplja cela porodica, je prostor u kojem bi trebalo da se osećate maksimalno udobno i prijatno. Bile prostranije ili nešto manjih dimenzija, dnevne sobe daju mogućnosti za igru dizajnom, posebno ukoliko su spojene sa trpezarijom i kuhinjom, ali i zahtevaju skladnost, jednostavnost u dizajnu, a sa druge strane udobnost i dovoljno prostora za uživanje. Prilikom izrade elemenata dnevne sobe po meri treba obratiti pažnju i na uređaje koje svakodnevno koristimo, kao što je TV, DVD, računar, muzička linija, itd.

Naše iskustvo u ovom poslu i želja za usavršavanjem i praćenjem trendova vam garantuju jedinstven, moderan, funkcionalan, kvalitetan, dugotrajan i udoban dnevni boravak po meri, bilo da vam je potrebna jedna TV komoda, polica, klub sto, ili kompletno opremanje dnevnog boravka.

Na slikama ispod možete videti neke od elemenata dnevne sobe koje smo izradili do sada, a svaku vašu ideju možemo pretvoriti u realnost, bilo da ste inspiraciju pronašli na internetu (npr. pomoću pretrage na Pinterestu možete doći do sjajnih ideja), videli nešto što vam se dopalo kod prijatelja ili rođaka, ili ukoliko je stan potpuno osmislio vaš profesionalni dizajner…

Kontaktirajte nas

}

pon.-pet.: 08:00 - 16:00

anzoni nameštaj po meri niš
Call Now Button