Kuhinje po meri

Projektovanje i izrada kuhinja po meri

ANZONI izrađuje moderne, klasične ili rustične kuhinje po meri, od iverice ili medijapana, uz okove renomiranih svetskih proizvođača. Kuhinje izrađujemo u skladu sa vašim idejama i sugestijama, ali i uz savete i predloge sa naše strane. Konsultujte se sa nama u planiranju kuhinje iz vaših snova, a mi ćemo se pobrinuti da vašu zamisao sprovedemo u delo.

Naše kuhinje odlikuje vrhunski kvalitet, dugotrajnost i maksimalna funkcionalnost, a na fotografijama ispod možete pogledati samo neke od modela kuhinja koje smo izradili do sada.

Cene kuhinja po meri

Na cenu kuhinja po meri utiče nekoliko faktora:

  • dimenzije kuhinje;
  • materijal koji će se koristiti (MDF, univer);
  • okov (Blum, kao najkvalitetniji, ili okov drugog proizvođača u dobrom odnosu cena-kvalitet), kao i drugi detalji u vezi okova, kao što je odabir načina otvaranja, tj. da li su u pitanju klasična vrata, push sistem i sl., zatim izbor ručica – dok su npr. usporivači uvek uključeni u cenu;
  • specifični detalji u vezi dizajna;
  • rok izrade.

Zbog svih detalja koji mogu uticati na cenu, najbolje je da nas kontaktirate kako biste dobili okvirnu cenu izrade vaše nove kuhinje po meri.

Konsultacije u vezi izrade kuhinje po meri i izlazak na teren (na teritoriji grada Niša) radi uzimanja mera su potpuno besplatni. Nakon što izradimo 3D skicu na osnovu vaših želja i ideja, prezentovaćemo vam našu ponudu, uvek imajući u vidu kvalitet materijala i okova, jer su nam zadovoljne mušterije najveća satisfakcija i najbolja preporuka.

Kontaktirajte nas

}

pon.-pet.: 08:00 - 16:00

anzoni nameštaj po meri niš
Call Now Button